وقت سفارت اتریش

 

دریافت نوبت سفارت اتریش

برای اطلاع از اولین نوبت وقت سفارت اتریش با ما تماس بگیرید


فرم درخواست وقت سفارت

وقت عادی

۳۰۰,۰۰۰تومان

  • سینگل/گروه/خانواده

وقت فوری

-موجود نیست

  • سینگل/گروه/خانواده
 

درباره سفارت اتریش

در صورت وجود هرگونه سوال با ما تماس بگیرید

1برای دریافت وقت سفارت اتریش چه مدارکی مورد نیاز است؟
با ارسال اسکن پاسپورت، شماره تماس و اعلام تاریخ سفر خود، می‌توانید وقت سفارت اتریش را دریافت نمایید.
2برای اخذ ویزای شنگن اتریش چه مدارکی مورد نیاز است؟
مدارک شغلی /مدارک مالی /سوابق بیمه /سند ملکی /سند ازدواج /واچر هتل و رزرو پرواز /بیمه مسافرتی
3آدرس سفارت اتریش چیست؟
آدرس سفارت اتریش: