وقت سفارت ایتالیا

 

دریافت نوبت سفارت ایتالیا

برای اطلاع از اولین نوبت وقت سفارت ایتالیا با ما تماس بگیرید


فرم درخواست وقت سفارت

وقت عادی

۵۰۰،۰۰۰تومان

  • سینگل/گروه/خانواده

وقت فوری

۱،۰۰۰،۰۰۰تومان

  • سینگل/گروه/خانواده

درباره ایتالیا و سفر به ایتالیا:
کشور ایتالیا درواقع از کنار هم قرارگرفتن شبه جزیره ایتالیا و دو جزیره سیسیلی و ساردنی در دریای مدیترانه شکل گرفته است. عضو اتحادیه اروپا و عهدنامه شنگن (Schengen) بوده و پایتخت آن شهر رم است. ایتالیا واقع در جنوب قاره اروپا و هم مرز با فرانسه، سوئیس، اتریش و اسلوونی می‌باشد. این کشور حدود نیمی از میراث فرهنگی جهان را درون خود جای داده و از این رو بسیار توریست‌پذیر است. آب و هوای این کشور مدیترانه‌ایست. اما با این وجود در قسمت شمال به دلیل وجود ارتفاعات رشته کوه آلپ سرد و در قسمت جنوبی گرم است. جمعیت ایتالیا حدود ۶۰ میلیون نفر و اکثریت مردم مسیحی هستند. زبان رسمی این کشور ایتالیایی و واحد پول آن یورو است.

وقت سفارت ایتالیا:
اولین قدم برای دریافت ویزای این کشور ، دریافت وقت سفارت ایتالیا است که می‌توان به صورت اینترنتی آن را انجام داد. اما در صورتی که آشنایی به نحوه دریافت وقت سفارت ، یا زمان کافی برای انجام دادن آن ندارید، سفارت کو در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای شما اقدام به اخذ وقت سفارت ایتالیا به صورت وقت فوری و وقت عادی می‌نماید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت ایتالیا:

  1. اسکن یا عکس صفحه اول پاسپورت
  2. عکس یا اسکن دعوت نامه (در صورت وجود)
  3. شماره تماس خود جهت پیگیری
  4. اعلام تاریخ سفر خود

ویزای ایتالیا:
از آنجایی که ایتالیا در گروه کشورهای عضو اتحادیه شنگن می‌باشد، کشورهایی که عضو این اتحادیه نیستند برای ورود به ایتالیا نیاز به دریافت ویزای شنگن دارند.

در اینجا به انواع ویزای کشور ایتالیا اشاره می‌شود:

ویزای توریستی ایتالیا:
حداکثر مدت اقامت با این ویزا ۹۰ روز بوده و برای بازدید و گردش کوتاه مدت در این کشور مناسب است.

ویزای تجاری ایتالیا:
برای مقاصد تجاری مانند شرکت در ملاقات های تجاری، راه اندازی کسب و کار، سرمایه‌گذاری ها و این قبیل اهداف است.

ویزای کار ایتالیا:
مناسب افرادی است که جویای کار بوده و با هدف اشتغال و دریافت اقامت کاری وارد ایتالیا می‌شوند.

ویزای تحصیلی ایتالیا:
برای ادامه‌ی تحصیل در این کشور پس از دریافت پذیرش از دانشگاه مورد نظر باید اقدام به دریافت ویزای تحصیلی شود.

ویزای ترانزیت ایتالیا:
در این مورد کشور ایتالیا مقصد اصلی نبوده و تنها بعنوان توقفگاه فرودگاهی انتخاب شده است. با این نوع از ویزا نمی‌توان وارد کشوری شد که بعنوان ترانزیت انتخاب شده است.

ویزای دیدار از بستگان:
برای دیدار از بستگان درجه یک و دو می‌توان اقدام به دریافت این ویزا کرد. مدت اقامت با ویزای دیدار از بستگان معمولا بین ۳ تا ۶ ماه است.

کارگزار سفارت ایتالیا:
سفارت ایتالیا برای سهولت در امر رسیدگی به درخواست‌های متقاضیان، سیستم نوبت دهی به متقاضیان و همچنین کنترل مدارک را به شرکت سی‌کی‌جی‌اس (CKGS) واگذار کرده است.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای ایتالیا:
مدارکی که لازم است جهت دریافت ویزای ایتالیا ارائه شود شامل موارد زیر است:

  • دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی مربوط به حداکثر سه ماه اخیر
  • اصل و کپی شناسنامه
  • اصل و کپی پاسپورت که باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ ویزا اعتبار داشته باشد.
  • کپی ویزاهای شنگن قبلی (در صورت وجود)
  • ارائه کلیه مدارک شغلی
  • تجمیع ریز بیمه حداقل شش ماه اخیر
  • بلیط پرواز (اصل و کپی بلیط رفت و برگشت و یا زررو بلیط)
  • اصل و کپی برنامه سفر و رزرو هتل در مدت مورد نظر برای سفر
  • ارائه بیمه مسافرتی
  • اصل و کپی سندهای ملکی (در صورت دارا بودن)
  • مدارک بانکی شخصی
    شامل : ۱- پرینت حساب جاری شخصی مربوط به ۳ ماه گذشته که مهر و امضای بانک را داشته باشد. ۲- اصل و کپی هر نوع دفترچه یا سپرده بانکی متقاضی یا همسر
  • دعوتنامه (در صورت وجود)
  • مدارک مربوط به میزبان در کشور ایتالیا
    * همه‌ی مدارک باید بصورت ترجمه انگلیسی یا ایتالیایی ارائه شوند.

هزینه صدور ویزای ایتالیا:
قیمت صدور ویزا برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو است که به صورت نقد در سفارت پرداخت می‌شود. این هزینه برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو است و برای کودکان زیر ۶ سال هزینه‌ای ندارد. به تازگی هزینه صدور ویزا برای بزرگسالان در بعضی موارد ۸۱ یورو محاسبه می‌شود.

آدرس سفارت ایتالیا:
تهران، بلوار آفریقا (جردن)، خیابان فرزان شرقی، پلاک ۱۵
نشانی کارگزار سفارت ایتالیا در تهران:
تهران، ولنجک، خیابان سیزدهم، پاساژ گالریا مال، ساختمان اداری، طبقه چهارم

 

درباره سفارت ایتالیا

در صورت وجود هرگونه سوال با ما تماس بگیرید

1برای دریافت وقت سفارت ایتالیا چه مدارکی مورد نیاز است؟
با ارسال این مدارک به (تلگرام/واتس اپ) شماره های موجود در سایت وقت سفارت ایتالیا را دریافت نمایید: ۱- اسکن یا عکس صفحه اول پاسپورت، ۲- عکس یا اسکن دعوت نامه (در صورت وجود)، ۳- شماره تماس خود جهت پیگیری ۴- اعلام تاریخ سفر خود
2برای اخذ ویزای شنگن ایتالیا چه مدارکی مورد نیاز است؟
مدارک شغلی /مدارک مالی /سوابق بیمه /سند ملکی /سند ازدواج /واچر هتل و رزرو پرواز /بیمه مسافرتی
3آدرس سفارت ایتالیا چیست؟
آدرس سفارت ایتالیا: تهران، بلوار آفریقا ( جردن ) ، خیابان فرزان شرقی، پلاک ۱۵ نشانی کارگزار سفارت ایتالیا در تهران: تهران، ولنجک، خیابان سیزدهم، پاساژ گالریا مال، ساختمان اداری، طبقه چهارم